Dnes je 21.09.2024, Svátek má Matouš, zítra Darina

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Nosíte zubní náhradu? Vyzkoušejte fixační krém Corega!

Publikováno: 24.02.15
Počet zobrazení: 14306
Autorka článku: Sandra Písaříková
! Ať už jste o svůj chrup přišli z jakéhokoliv důvodu a nosíte zubní náhradu, je třeba ji věnovat stejnou pozornost a péči, jako stálým zubům. Se správnou hygienou pomohou čisticí tablety Corega. Udržet náhradu na svém místě zase fixační krém, který navíc zamezí pronikání zbytků jídla pod ní. I zubní náhrada se musí pravidelně čistit

Na zubní náhradě se mohou usazovat bakterie stejně jako na zubech. Oproti nim je však materiál náhrady měkčí, a proto není vhodné používat pro čištění běžnou zubní pastu. Obsahuje totiž mikroskopické částečky, které mohou na povrchu náhrady zanechat malé rýhy, a vytvořit tak příhodné místo pro množení bakterií. Ideální péčí je kombinace čisticích tablet a měkkého kartáčku. Tablety Corega pomohou odstranit skvrny, plak a bakterie způsobující zápach z úst.

Jídlo tam, kde nemá být?

Pokud už jste si na zubní náhradu zvykli, možná vás trápí jedna z častých nepříjemností, a tou jsou zbytky jídla ulpívající pod zubní náhradou. Zkuste použít fixační krém Corega, který slouží k udržení dobře padnoucí náhrady ve správné pozici. Není tedy vhodný pro náhrady, které vám dobře v ústech nesedí, v tomto případě musí pomoci zubní lékař. Krém dokáže zabránit pronikání jídla pod náhradu, dodá vám pocit jistoty a zlepší celkový pocit při nošení. I tak je ale dobré jednou za půl roku navštívit zubního lékaře a nechat si náhradu zkontrolovat a případně poupravit.

Na stránkách COREGA najdou informace začínající nositelné zubních náhrad i ti zkušenější. Jsou zde šikovné návody ve formě videa, jak se zubní náhradou pracovat a jak se o ni starat. Na stránkách je zodpovězeno i množství často kladených otázek, které mohou pomoci i Vám.

Autor: Sandra Písaříková, Foto: Corega

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: