Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Jak se stáří někdy tváří

Publikováno: 12.03.21
Počet zobrazení: 488
Autor článku: Hana Šimková
Pravdivý recept pro chudého penzistu.

Vážení staří spoluobčané!
Vím, že i vy se určitě dostáváte do různých kritických situací a máte co dělat vyjít se svou penzí bez ztráty kytičky. Já též bojuji, jak se dá, ale opravdu nevím, do kdy budu ještě vítězit. Je pravda, že se učím přežívat a někdy mi to docela jde. Chci se proto s vámi podělit o jeden recept pro chudé důchodce. Pište si!!!
Najdete jako já v lednici kousek okoralého tvrdého sýra, trochu hořčice a zbytek mléka. Potom ještě objevíte pytlík s kuřecí směsí na polévku. Je tam šest ohlodaných kuřecích hřbítků. Jeden hřbítek posypete kořením, které najdete a dáte péci.

Ostatní hřbítky uvaříte s kouskem zeleniny. Šťávu vypečenou ze hřbítku, sýr, hořčici a trochou mléka rozmixujete. Snažte se obrat ze hřbítku kousky masa a posléze se vám to povede… Jsou to asi tři deka. Kousky tohoto masíčka dáte do rozmixované směsi a ohřejete. Uvaříte trochu špaget, nebo jiných těstovin a omáčkou zalejete. Moc si pochutnáte!!!

Zbylé uvařené hřbítky vyndáte z vody, oberete masíčko, do vody přidáte nudle a máte polévku na dva dny. Obrané masíčko rozdělíte na sedm porciček a máte pro malého pejska žrádlo na týden. Dobrou chuť a dobré pořízení přeje vaše spoludůchodkyně.

Nevím, jestli to uveřejníte, ale když ne, lžete si do vlastní kapsy. Je to totiž absolutně pravdivé, a přitom strašně mírné. Žádné rašící jaro to nezachrání, leda, že bychom se šli napást.

Autor: Hana Šimková

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: