Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 31.05.21
Počet zobrazení: 488
Autor článku: Irena Fuchsová
Jsou snad programoví šéfové v televizích, sadisté?

Píšu šéfové, protože předpokládám, že v těchto funkcích jsou většinou muži, kteří v noci upadnou do křesla, otevřou televizi a odpočívají při střílečkách. Vybíjí své, přes den tlumené vášně, v násilí a agresivitě.
Tahle moje představa mě provází už několik let, během kterých jsem mluvila s muži i ženami. Zjistila jsem, že muži kolem půlnoci už příliš na televizi nekoukají. Ale kdo na ni kouká, jsou ženy, které mají konečně všechno hotové a chtějí se před spaním uklidnit pohledem na něco mile plynoucího, romantického, laskavého, na něco, při čem se hezky usíná. Ale o tomhle všem se jim může jenom zdát.
Zdát? Tsss…

Jak se ženám může něco zdát, když se chtějí koukat na televizi a usnout při něčem mile plynoucím, romantickém, laskavém, a místo toho přepínají z vraždy na rvačku, z rvačky na znásilnění, ze znásilnění na špinavou záchodovou mísu, kam cpou úchyláci useknutou hlavu, ze špinavé záchodové mísy s useknutou hlavou na…

Páteční televizní večer vychází z celého týdne nejlépe. A víte proč? V pátek totiž programoví šéfové nejsou doma. Vyvádí své partnerky do společnosti a pak s nimi tráví noc, takže jim jsou střílečky šumafuk, a televizní pátek je, díky této skutečnosti, opravdu výjimečně příjemný.

Sobota je už horší. Programoví šéfové totiž strávili se svojí rodinou nebo s přítelkyní, celý jeden den. A to je pro ně hodně, ale hodně náročné! Takže se to večer v televizi opět hemží střílečkami, vraždami, krví, násilím, hrůzou, hnusem, ohavnostmi, a já… si přepnu televizi na golf.

Ano, každý večer, kromě pátku, končím u golfu. V klidu. Mezi zeleni. Svítí tam většinou sluníčko. U golfu vím, že nikdo nikoho nezabije. Nezastřelí. Neuškrtí. Nikdo nebude strkat useknutou hlavu do záchodové mísy. Nikdo nebude krást děti, které vzápětí bude házet, rozsekané na kousky, do ohně. Nikdo tam dokonce ani nezvýší hlas!

U golfu diváci nadšeně vzdychají, tleskají, golfisté se strefují do golfové jamky nebo také nestrefují, ale nikdo je za to nestřílí, nepropichuje nožem, neodpaluje bombou. Všude je zeleň, počasí je krásné, lidé usměvaví, a já konečně usínám…

P. S. Většinou si na programové televizní šéfy – sadisty, vzpomenu o Vánocích. Stalo se to i včera. Při filmu, Když Harry potkal Sally…

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: