Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá

Publikováno: 21.06.21
Počet zobrazení: 477
Autor článku: Irena Fuchsová
Když se šlápne blesku na kuří oko.

Samozřejmě, že i blesk má kuří oko. Proč by ho neměl? Každý máme kuří oko. A ne jedno. Někoho bolí méně, někoho více, někomu nešlápne na kuří oko za celý život nikdo, a jinému, například blesku, na ně šlapou furt…
… a furt mu na ně šlapou proto, že ty svoje hnáty vystrkuje a přímo si koleduje, aby mu na jeho kuří oka šlápla ne jedna bota, ale celá pochodující armáda!
V pátek jsem koukala na Show Jana Krause. Už jsem z těch svátků tak zblblá, že jsem byla mile překvapená, když jsem ho objevila v programu. Dívám se na něho pravidelně, ale přiznám se, že občas, po náročném pracovním týdnu, usnu u druhého hosta, na kterého se těším, protože ho znám osobně! Chápete to?! Těším se na něj a usnu a probudím se, když se do kamery culí host třetí a jdou závěrečné titulky…

Tenhle pátek jsem ale neusnula, dívala jsem se od začátku až do konce, viděla jsem tedy i třetího hosta, Vladka Dobrovodského, který byl mile bezprostřední, i Petra Čtvrtníčka v trestajících tepláčkách, který byl první host, a nezaspala jsem ani Lenku Dusilovou, která byla hostem druhým a nádherně zazpívala.

Byla jsem tedy vzhůru i na začátku této show, kdy Jan Kraus šlápl na kuří oko již zmíněnému blesku. A proč by mu nešlápl na kuří oko, když blesk, jak jsem už zmínila, vystrkuje svoje hnáty do cesty a přímo si koleduje, aby mu na jeho kuří oka šlápla ne jedna bota, ale celá pochodující armáda? Proč by mu nešlápl na kuří oko? A teď vám něco řeknu! Škoda, že jsem se s někým nevsadila! Škoda! Od chvíle, kdy Jan Kraus šlápl blesku na kuří oko, jsem si říkala, že v neděli blesk do Jana Krause uhodí. A představte si, on do něho v neděli opravdu uhodil!

I když jsem se vsadila jen sama se sebou a nikomu jsem to neřekla, zvědavost mi nedala a v neděli dopoledne jsem šla naproti do Večerky, pro cibuli, citrony, brambory a rajčata.
Profesionální pan Quang Phuong Nguyen mě nezklamal ani dneska, tohle všechno měl, a měl u pokladny i blesk, který uhodil do Jana Krause. Uhodil do něho za to, že mu Jan Kraus v pátek šlápl na kuří oko.
Byla jsem na sebe hrdá, jak jsem to uhodla, ale pak jsem své nadšení trochu zchladila. To se přece dalo čekat, tak nejásej! Potrefená husa se vždycky ozve!

Samozřejmě, že blesk nenapsal, že mu Jan Kraus v pátek, na začátku svého pořadu, šlápl na kuří oko. Kdepak. Šel na to od lesa. Srovnával sledovanost pořadu Karla Šípa a pořadu Jana Krause. A můžete jednou hádat, kdo z tohoto „souboje“ vyšel jako poražený a nesledovaný!

Myslím si, pokud někdo srovnává tyto dva pány, že je to pro oba čest. Protože, podle mě, se tito dva pánové dělí o první místo nejlepšího televizního moderátora. Nemají si tedy co závidět a oba si mohou přát to nejlepší. Osobně by pro mě byla čest, kdyby si mě jeden nebo druhý, a nejlépe oba, do svých pořadů pozvali.
U Jana Krause jsem už byla, 17. 6. 2005. Byli jsme tam jenom dva. Jiří Paroubek a já. Dodnes se na to kamarádi a známí dívají! I já na to ráda vzpomínám, i když jsem tehdy přišla o kamarádku. Když jsem jí poslala sms, že budu v Uvolněte se, odepsala mi, to už tam pan Kraus nemá koho pozvat? Tak jsem jí napsala, aby šla do…, ona poslechla, šla tam, a od té doby mám o kamarádku méně.

Vlastně nechápu, proč se tito dva pánové, Karel Šíp a Jan Kraus, už dávno navzájem nepozvali do svých pořadů? Myslím si, kdyby záleželo na nich, že by to už dávno udělali. Ale na nich to nezáleží.
Jsme prťavá zemička a furt si hrajeme na boj mezi konkurenčními televizemi, místo abychom se snažili profesionálně a ruku v ruce, pobavit své diváky. Měli bychom si tyto dva naše nejlepší televizní moderátory doslova hýčkat. Protože podle mě, naše prťavá zemička jiné, tak dobré televizní moderátory, nemá.

A jako to vím já, a víte to vy, ví to moc dobře i blesk. Proto spolu srovnával právě tyto dva televizní moderátory, protože jsou nejlepší. Takže blesk, místo aby do Jana Krause udeřil, ho pasoval s Karlem Šípem na nejlepšího televizního moderátora ČR! No jo… i mistr tesař se někdy utne…
Přeju vám oběma, pánové, zdraví a spoustu příjemných a povídavých hostů!

Autorka: Irena Fuchsová

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: